Тут переплелися людські долі

24 лютого до початку повномасштабної війни росії проти України пропонуємо переглянути щемливу драму«Стікери», яка викликає чимало емоцій. Вона  про життя людей в умовах війни.  Написав драму режисер з Херсона Ігор Носовський,  який і сам провів 252 дні в окупованому місті.  Він фіксував досвід війни,  історії різних людей. Це було навесні 2023. П’єса одразу стала переможцем у конкурсах «Тиждень актуальної п’єси» та «Липневий мед».  
А вже влітку режисер Євген Карнаух здійснив її постановку на малій сцені нашого театру.  Він родом з Дніпра, та на момент повномасштабного вторгнення працював у Херсонському театрі ім. М. Куліша. Війна змінила усіх, людські долі миттєво почали переписуватися. Євгену з дружиною пощастили покинути Херсон  26 липня 2022. Того ж дня Антонівський міст було зруйновано. Дорога привела до Вінниці.
«Стікери» зовсім не про війну, більше  про людей, про їхній вибір, життєві цінності. Тут переплелися людські долі, та більшість впізнає  і  себе, бо щось подібне переживає кожний. І живе з власною філософією. І стежку життєву обирає...
Запрошуємо до роздумів. До зустрічі 24 лютого о 15.00.