Театральний березень - дітям!

У перший місяць весни запрошуємо юних глядачів у чарівний світ казки. Фантастичні пригоди, перевтілення, мандри світами, таємниці, інша реальність та й, зрештою, на вас чекає захоплююча зустріч з улюбленими персонажами  дітлахів  та дорослих, яка відбудеться  у театрі.

9 та 28 березня подорожуємо разом з Алісою до Чарівної країни див. Казка написана англійським письменником Льюїсом  Керролом  понад 150 років тому, проте пригоди маленької дівчинки підкоряють серця дітей усього світу й донині.  Разом з героями  казки можна розважитися, стати учасниками інтерактивних ігор й  переконатися, що справжнім другом кожного є книга.

26 березня – «Снігова Королева», бестселер Ганса Крістіана Андерсена. Казковий мюзикл, у якому добро перемагає зло, а весна – зиму! Оновлена версія відомої історії дивуватиме створенням образів таємничих героїв, сценічним оформленням  та музичним супроводом!

29 березня вас зустрічатиме чарівна Попелюшка! Цікаво, що у світі нараховується декілька сотень версій цієї історії та найпопулярнішою є казка братів  Грімм «Попелюшка».

30 березня наші друзі з Хмельницького театру ім. М.Старицького презентують виставу «Козаки. Дуже правдива історія». Герої  містично-патріотичної казки для маленьких патріотів стверджують, що у великої країни велике минуле та видатне майбутнє, бо нас захищають справжні козаки!

Отож мандруймо різними світами разом з улюбленими казковими персонажами, живімо вірою та любов’ю! Мріймо! До зустрічі!

Березень — дітям