Різдвяний концерт

Магія Різдва на сцені театру

Різдвяний концерт відбувся 28 грудня на головній театральній сцені нашої області та міста з аншлагом. Святковий настрій та казкову атмосферу для глядачів створили режисерка Проєкту Ольга Буга та актори театру, які  працювали над реалізацією казкового дійства і подарували глядачам справжнє Різдвяне диво. Конферансьє був сам Санта Клаус зі своїм кумедним Ельфом. Концертна програма, складена з двох частин, таки вразила: у першій артисти виконали всесвітньо відомі різдвяні хіти, а у другій – українські колядки та щедрівки. До слова, в антракті глядачі вітали один одного келихами шампанського.

Різдвяний концертЗаспівали й улюблений усіма «Щедрик». Неймовірно лунала українською музична композиція «Алілуя» Леонарда Коена, яку артисти присвятили нашим захисникам. Зал підсвічував спів ліхтариками, а згодом миттєво підвівся й бурхливими оплесками привітав виконавців.

Усе дійство відбувалося в супроводі оркестру театру. Справжньої казковості різдвяного свята додавав вертеп та ялинка. Символічно артисти одягнули костюми білого кольору, аби прийдешній рік був для усіх світлим та обнадійливим.

***

Концерт завершився вигуками браво, квітами та гучними аплодисментами! Глядачі обмінювалися враженнями та відчуттями.

***

А вже за годину й листа отримали!

***

Шановна адміністраціє Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. М.К. Садовського та увесь колектив!

Підтверджуємо Вам свою повагу й висловлюємо щиру подяку за можливість нам бути присутніми 28 грудня 2023року на прем'єрі неперевершеного різдвяного концерту за участі Світлани Басовської, Ольги Буги, Марії Левченко, Маргарити Дворницької, Анастасії Бобрівської, Володимира Холкіна, Йосипа Машталяра  Володимира Білозора у супроводі оркестру вашого театру під орудою Олени Близнюк.

Найтепліший Різдвяний концерт!

Піднесена класична музика, що лунає на  Різдво у всіх  залах Європи, всесвітньо відомий "Щедрик" Миколи Леонтовича та наші українські колядки  наповнили святково прикрашену залу театру вщент заповнену вдячними глядачами, які не шкодували аплодисментів  чудовим виконавцям.

Чарівність світових різдвяних хітів та українських колядок, неперевершений «Щедрик», благословенне виконання коляди, талант і чисті потужні голоси акторів створили особливу Різдвяну містерію: підіймали настрій, заряджали на рух вперед та нові звершення, дарували надію на щасливе майбутнє та наповнювали серця любов’ю!

Попри те, що концертна програма була святково-різдвяною, вона  об'єднала і глядачів, і артистів непохитною вірою в нашу Перемогу! Звернення зі сцени були пронизані щирою подякою тим, завдяки кому сьогодні маємо змогу відчути дух свята!

І цей настрій та тепло чудової атмосфери сьогоднішнього вечора кожен глядач взяв із собою, у свої домівки та родини, аби, запалюючи  вогник різдвяної свічки, знову відчути магію Різдва!

На знак подяки за подаровані неймовірну насолоду, яскраві враження, прекрасну музику і виконання були вручені квіти від спонсора ГО "Ветерани Чорнобиля", "Здоров'я" та "Асоціація жертв Чорнобиля" депутата ВМР Мацери В. В.

***

Отож, усі, хто не встиг потрапити до театру 28 грудня, не втрачайте шансу відчути магію «Різдвяного концерту» 5 січня! До зустрічі!

Дякуємо нашим глядачам й чекаємо завжди з Вірою у Перемогу й світле майбутнє нашого народу, нашої України! Слава та уклін ЗСУ, що оберігають нас і наші родини, за можливість жити й творити!