Разом – до ПЕРЕМОГИ!

За сприяння української громади у місті Венеція (зокрема Сергія Лагодича, Ігоря Барабаша та Олександра Тимчука), а також благодійної організації "Маніверсо",  волонтерами Благодійної організації «Міжнародний об’єднаний фонд допомоги»  в італійській провінції Pescara 🇮🇹, було придбано два укомплектованих автомобілі швидкої медичної допомоги для потреб військової частини А2648 та для Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Радіємо з того, що у фінансовому забезпеченні даної акції є значна частка коштів, які зібрані з донатів глядачів та співробітників Вінницького обласного українського академічного музично-драматичного театру ім. М.К.Садовського.

Щиро дякуємо усім нашим відвідувачам, а також акторсько-режисерському складу театру, технічним, адміністративним, бутафорсько-реквізиторським, інженерним та багатьом іншим службам за сприяння, за те, що у складний для країни час ми працюємо на ПЕРЕМОГУ, на забезпечення культурних потреб наших громадян, серед яких є багато внутрішньопереміщених осіб, військовослужбовців та членів їх родин, захисників, які перебувають у Вінницьких медичних закладах на лікуванні і реабілітації, і яких ми із радістю приймаємо в театрі!

Дякуємо за підтримку і співпрацю ЮК «Діадема», Міському Палацу мистецтв, Вінницькій районній раді, Обласному гуманітарному штабу, Вінницькій міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги та усім партнерам «Міжнародного об’єднаного фонду допомоги»!

Разом – до ПЕРЕМОГИ!