Мрії Оксани Бандури 

П’єса «Ці вільні метелики» американського сценариста і композитора Леонарда Герша завоювала прихильність у багатьох театрах світу. Вона вважається одним з кращих романтичних творів сучасної драматургії. 25 квітня на малій сцені нашого театру історія «вільних метеликів» отримає свою "прописку" у постановці чутливої режисерки Оксани Бандури, робота над якою вимріяна нею роками, адже, власне, сама пані Оксана на початку 2000-х з насолодою виходила на сцену в ролі Джил Теннер у виставі «Намисто нашого кохання» в постановці заслуженої артистки України, засновниці Київського незалежного театру «Срібний острів» Людмилою Лимар.  
 Світлі спогади народили бажання розповісти цю історію вінничанам. Оксана Бандура, уже як режисерка, відчула й акторів, які здатні передати почуття ексцентричної Джилл Теннер (Марія Левченко) та незрячого романтика-музиканта Дональда Бейкера (Артур Константинов), кохання яких схоже на життя метеликів, що живуть лише один день. Джилл мріє стати акторкою, Дональд – позбутися родинних штампів. Вони такі різні, але такі близькі... Щось вабить їх, ніби магнітом, один до одного. Лише за один день з ними трапилося більше, ніж з іншими за все життя.  
Тож запрошуємо на зустріч з романтично-чуттєвою історією, у якій метелики летять на світло яскравих почуттів! І перемагають!